Punainen kastike kebabille
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
1 iso purkki paseerattua tomaattia
basilikaa
oreganoa
mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
0,5 rkl viinietikkaa
Kuumenna öljy kattilassa ja purista valkosipulin kynsi sekaan. Kuullottele hetki ja lisää muut ainekset. Keittele puolisen tuntia.
Jogurttikastike kebabille
2 dl bulgarian jogurttia
1 dl kermaviiliä
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi murskattuna
valko- ja mustapippuria
suolaa
0,5 rkl hunajaa
Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua pari tuntia ennen tarjoamista
Onko toi ohje tarkoitettu kahdelle henkilölle? Vai 4:lle? Voisin koittaa tätä reseptiä ! Kuvas oleva ruoka-annos näyttää niin maukkaalta että.
VastaaPoistaTuosta kebablihapötköstä riittää ainaki kuuteen annokseen lihaa - riippuen tietysti miten isoja annoksia kasaa. Sama tietysti pätee noihin kastikkeisiinki. Miun mittapuulla nuo ylläolevat kastikemäärät riittää neljään annokseen.
VastaaPoistaNäillä ohjeilla valmistui elämäni ensimmäinen kebabliha + kastikkeet! Nam, tehdään kyllä toistekin!!! ☺
VastaaPoistaKiva kuulla että hyvä ohje löytyi! Eipä ole tullut aikoihin tehtyä tätä herkkua. :)
VastaaPoista