kahdelle (eli 4-5 tortillaa)
4 keskikokoista perunaa
paistamiseen oliiviöljyä
1 chilipalko (tai maun mukaan)
2 valkosipulinkynttä
0,5 tl oreganoa
0,5 tl paprikajauhetta
suolaa ja mustapippuria
2 dl vettä
100 g chorizomakkaraa
lisäksi:
0,5 avokado
1 suuri tomaatti
1 dl ranskankermaa
4-5 tortillalättyä
1. Pese perunat huolella ja pilko kuorineen pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota valkosipulia ja chiliä siinä hetkinen. Lisää perunakuutiot ja mausteet. Paista 5-10 minuuttia kunnes ottavat kivasti väriä
2. Lisää pannulle vesi ja keittele perunoita välillä käännellen kunnes neste on hävinnyt. Lisää tarvittaessa vettä jos perunat vielä tuntuvat kovilta.
3. Paloittele chorizo ja lisää pannulle. Paista pari minuuttia
4. Kuutioi avokado ja tomaatti. Täytä tortilla peruna-chorizoseoksella, tomaatilla, avokadolla ja ranskankermalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti