20. marraskuuta 2019

Broileri-nachovuoka

Nacho-pelti on tuttu juttu ja sitä on tullut tehtyä broilerilla ja jauhelihalla. Nyt tuon herkullisen mättöpellin ainekset koottiinkin uunivuokaan, jolloin kokonaisuudesta tuli mehevämpi ja pehmeämpi kuin uunipellillä laitettaessa. Herkullista ja nopsaa! (Ohje: Yhteishyvän Ruoka 6/2018)



1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
300 g broilerin suikaleita
1 tl suolaa
1 prk tacokastiketta (maustoin itse paseeratun tomaatin)
2 dl kermaa
0,5 limen mehu
1 prk valkeita papuja
200 g nachoja
175 g cheddarraastetta
muutama pikkutomaatti

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä pannulla ja lisää joukkoon broilerin suikaleet. Kypsennä viitisen minuuttia ja mausta suolalla
2. Lisää pannulle tacokastike ja kerma ja purista joukkoon limen mehu
3. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää ne kastikkeen joukkoon. Sekoita ja hauduta kastiketta viisi minuuttia
4. Voitele laakea uunivuoka ja levitä siihen kerroksittain broilerikastiketta, nachoja ja juustoraastetta parin kerroksen verran
5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on sulanut
6. Huuhtele pikkutomaatit ja paloittele ne. Levitä palaset valmiin ruuan päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti