27. toukokuuta 2009

Aura Liimatainen - Parasta kotiruokaa

Jos haluat yhden peruskeittokirjan kirjahyllysi niin suosittelen lämpimästi tätä kirjaa! Sisältää tietoa ja runsaasti ohjeita. Kiisseleistä, keitoista, sämpylöistä, joulukinkusta lähtien kotikeittiön perusohjeet löytyvät tästä teoksesta. Mukana on myös joitakin eksoottisempiakin ohjeita, mutta ei mitään sipistelyä! Tämä kirja on itsellänikin käytössä viikottain!

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä loistava peruskeittokirja. Miinuksena vaan se, että harmittavan moneen reseptiin on lipsahtanut virheitä mittausten muodossa. Esim. ohjeessa lukee puoli desiä kun pitäisi lukea puolitoista. Onneksi maalaisjärki pysäyttää miettimään mittaukset tarkkaan, mutta esimerkiksi burgundinpata meni minulla pilalle liian suolan määrän takia (ohje käski laittamaan SEKÄ liemikuution ETTÄ ruokalusikallisen suolaa. Järki sanoi että määrät ovat mahdottomia, ts. pataan tulisi tuplasuolat, mutta kun normaalisti en ohjeita seuraa niin en nyt uskaltanut noudattaa järjen ääntä).
    Siis, ihana kirja, mutta kannattaa lukea ja tarkistaa ohjeet ajatuksen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Miulla on sama juttu ihan yleisesti ottaen maustamisen kans. En vaan jotenki pysty tajuamaan että jos laitan ruokaan fondia niin suolaa ei todellaka tarvii enää lisätä. Jospa sen joskus oppisi... :)

    VastaaPoista