30. kesäkuuta 2014

Parsat pekonissa

Parsakausi ei ehkä enää ole aivan parhaimmillaan, mutta ehkäpä näitä herkkupaloja vielä tänäkin kesänä ehtisi kokeilla! Kaksi loistavaa raaka-ainetta kieputellaan liki toisiaan ja lämmitellään puugrillin hehkussa. Loistavaa! Näitä tein ensimmäisen kerran vappuna (kun grillailimme kevyen lumisateen jälkeen raikkaassa kevätsäässä). Ohjeen löysin Cebicin keittiöstä.



1 nippu vihreää parsaa (9 parsatankoa riittää)
1 pkt pekonia

1. Napsauta parsoista puumainen tyviosa pois.
2. Kieputa jokaisen parsan ympärille pekoniviipale
3. Grillaa kunnes pekoni on kypsää, parsa saa jäädä napakaksi

1 kommentti:

  1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä, näitä on kyllä pakko kokeilla kurpitsapekonin tilalle ;)

    VastaaPoista