
2-3 isoa sipulia
5 valkosipulin kynttä
2 (vihreää) paprikaa
10 tomaattia
1 chili (tai maun ja lajikkeen mukaan)
2 rkl oliiviöljyä
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl viinietikkaa
1 dl tuoretta korianteria – taisinpas laittaa basilikaa
1. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise paprikat ja poista niistä siemenet. Pilko paprikat pieniksi paloiksi. Paloittele tomaatit ja hienonna chili.
2. Kuumenna öljy isossa kasarissa ja kuullota paprikat ja sipulit keskilämmöllä pehmeiksi
3. Lisää tomaatit, chili, suola, sokeri ja viinietikka. Keitä 10 minuuttia välillä sekoitellen
4. Hienonna korianteri (tai basilika tai persilja) ja lisää se seokseen
5. Purkita kuuma salsa puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje purkit heti. Salsa säilyy viileässä muutaman kuukauden
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti