14. helmikuuta 2016

Kananmunalla täytetty avokado

Ideoita ruuanlaittoon voi bongata mitä ihmeellisimmistä paikoista. Ihan ensimmäisenä ei tullut mieleen, että radiokanavan nettisivulta löytyisi hyvinkin toteuttamiskelpoinen ruokaohje. Tästä on jo aikaa enkä ihan tarkalleen muista mistä tämä löysin. Yksi mielikuva on radio rock ja toinen on radio Suomipopin Anni Hautala. Kumpi tai kampi tai sitten ihan joku muu. Hyvää oli joka tapauksessa. Ja paljon energiaa päivän touhuihin!



1 avokado
2 kananmunaa
suolaa ja mustapippuria
parmesaaniraastetta

1. Halkaise avokado ja poista siitä kivi. Koverra koloja hieman suuremmiksi. Leikkaa puolikkaiden pohjasta pienet siivut pois niin, että ne pysyvät uunipellillä kolo ylöspäin ilman keikkumista.
2. Riko molempiin koloihin pieni kananmuna. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria
3. Kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes valkuainen on kypsynyt kiinteäksi. Keltuainen saa jäädä valuvaksi
4. Nauti paistetun pekonin ja/tai maalaisleivän kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti