Viime kesänä tein grilliruuan kaveriksi tällaista raikasta lisuketta kukkakaalista. Kukkakaalin keveys ja sitruunan raikkaus sopivat mahtavasti grillatulle rasvaiselle possun pihville. (ohje: Kuntoplus 1/2016)
2 annosta
1 kukkakaali
100 g edamamepapuja (soijapapu) (tai tuoreita härkäpapuja, herneitä tai vihreitä leikkopapuja)
1 nippu ruohosipulia
hienonnettua minttua
kastike:
1 sitruunan mehu
2 tl soijakastiketta
2 tl sinappia
2 rkl oliiviöljyä
1. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä minuutin verran niin että ne pysyvät rapeina ja napakoina
2. Sekoita kastikkeen aineet huolella sekaisin ja kaada se kukkakaalin sekaan
3. Lisää joukkoon pavut ja hienonnetut yrtit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti