20. elokuuta 2009

Salsa

Päätinpäs meksikolaisehenkisen ruuan kaveriksi tehdä salsaa itse. Googlailin aikani erilaisia salsaohjeita ja säveltelin tällaisen yhdistelmän. Tuli kyllä paljon parempaa kuin ne kaupan etikkaiset ja yli-chiliset salsat! Valkosipulia käytin runsaalla kädellä. Tuoretta ja raikasta vähällä vaivalla! 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tomaattia
1 pieni paprika
1 punasipuli
1 iso valkosipulin kynsi
1 rkl oliiviöljyä
0,5 limen mehu
suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
muutama tippa tabascoa
 

Paloittele tomaatit, paprika ja sipulit pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Lisää joukkoon öljy, limemehu ja mausteet. Sekoita ainekset hyvin sekaisin ja anna maustua viileässä pari tuntia ennen käyttöä. Tomaateista irtoaa paljon nestettä, joten voit valuttaa salsan tarvittaessa ennen käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti