20. elokuuta 2009

Salsa

Päätinpäs meksikolaisehenkisen ruuan kaveriksi tehdä salsaa itse. Googlailin aikani erilaisia salsaohjeita ja säveltelin tällaisen yhdistelmän. Tuli kyllä paljon parempaa kuin ne kaupan etikkaiset ja yli-chiliset salsat! Valkosipulia käytin runsaalla kädellä. Tuoretta ja raikasta vähällä vaivalla! Tätä voi työntää sit hampurilaisiin, tacoihin tai pitaleipiin!



3 tomaattia
1 paprika
0,5 punasipulia
1 iso valkosipulin kynsi (tai 2 pientä)
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
muutama tippa tabascoa

1. Paloittele tomaatit, paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon
2. Purista joukkoon valkosipuli. Lisää myös öljy ja mausteet
3. Sekoita ainekset hyvin sekaisin ja anna maustua viileässä pari tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti