10. syyskuuta 2009

Pekoninen pasta-broilerivuoka

Tähän ohjeeseen sain vinkin ohimennen kaveriltani. Pari viikkoa myöhemmin kovasti yritin muistella mitä aineksia tähän ruokaan piti laittaa. Pastaa ainakin... ja parmesaania... Tämmöistä siitä sit tuli! Hyvää, tosin hieman liian pitkään oli uunissa ja kerkisi hieman kuivahtaa. Veikkaisin että tuo parikymmentä minuuttia riittää mainiosti!



500 g pennepastaa
140 g pekonia
300 g broilerin suikaleita
vajaa 100 g parmesaaniraastetta
0,5 palaa aurajuustoa
2 dl ruokakermaa
suolaa, pippuria, persiljaa

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Paista pekoni pannulla ja nosta syrjään
3. Ruskista broilerin suikaleet pekonin rasvassa, sekoita pekoni broilerin sekaan
4. Kaada puolet pastasta voideltuun uunivuokaan, levitä lihaseos päälle. Murustele aurajuusto lihan päälle ja ripottele myös puolet parmesaanista. Laita päällimmäiseksi loppu pasta
5. Mausta kerma suolalla, pippurilla ja persiljalla ja kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle loput parmesaanista
6. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti