26. tammikuuta 2012

Aurajuustopasta

Mitä Aurajuuston ystävä kokkaa kiireessä? No tietenkin Aurajuustopastaa Iskän ohjeella! Ruoka valmistuu pastan kiehuessa ja homejuuston maku tuo juhlavaa säväystä keskelle arkea. Maku oli melkoisen tuhti mutta kourallinen kirsikkatomaattilohkoja raikasti annosta juuri sopivasti. Eipähän soosi paljoakaan simppelimpi voisi olla!



2-3 annosta

250 g nauhapastaa
vajaa pala Aurajuustoa
150 g creme fraichea
ripsaus mustapippuria
muutama kirsikkatomaatti

1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan
2. Murenna Aura-juusto pinnoitettuun kattilaan. Kun pastan vesi alkaa kiehua, ala kuumentamaan juustoa varovasti. Kun juusto on sulanut mössöksi lisää kattilaan creme fraiche. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla
3. Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan joukkoon. Annostele lautaselle ja heitä perään lohkotut kirsikkatomaatit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti