7. kesäkuuta 2013

Avokado-pastasalaatti

Testasin avokadodippiä Chocochilin suosituksen mukaan myös pastasalaattiin. Dipin kirpakka maku hieman katosi salaatin pehmeisiin makuihin. Jäin kaipaamaan särmää. Pieni määrä chiliä voisi tuoda tähän kivaa potkua. Ruokaisa salaatti sopii hyvin kuumien kesäpäivien lounaaksi.



150 g kuivaa pastaa
1 rs kirsikkatomaatteja
1 avokado
3 dl esikäsiteltyjä papuja
1 annos avokadodippiä

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä
2. Halkaise kirsikkatomaatit
3. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori puolikkaat ja paloittele ne
4. Valmista dippi
5. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua viileässä ennen tarjoamista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti