21. marraskuuta 2018

Sieni-lehtikaalileivät

Viikonloppu yksin kotona tarkoittaa kohdallani kasvisruokaa. Tällä kertaa kokeilin näitä lämpimiä leipiä K-ruoka –lehden ohjeen mukaan. Mitähän lienen puuhaillut samalla kun leivät olivat uunissa, vähän liian pitkään leivät ehtivät paistua. Lopputulos oli kuitenkin todella hyvä, hieman rapsakka tosin. Todella hyvää ja nopeaa pikkusyömistä.



2 viipaletta paahtoleipää
oliiviöljyä
kourallinen kuivattuja suppilovahveroita
puolikas punasipuli
1 lehtikaalin lehti
goudaraastetta

1. Laita suppilovahverot pehmenemään veteen puolisen tuntia ennen ruuan valmistamista. (Voit toki käyttää myös muita metsäsieniä tai vaikkapa herkkusieniä)
2. Sivele paahtoleivät oliiviöljyllä. Kuori ja viipaloi punasipuli. Revi lehtikaalin lehti pieniksi paloiksi.
3. Laita leivän päälle sienet, sipuliviipaleet ja kaalisuikaleet. Laita päälle reilusti juustoraastetta
4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa kunnes juusto saa väriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti