25. toukokuuta 2019

Hirvi-koskenlaskijasoosi

Tässä taas huomataan miten yksinkertainen voi olla kaunista! Otetaan yksi hirvi, yksi juusto ja loraus maitoa. Ja siinäpä se sitten onkin. Toimii varmaan myös vähärasvaisella naudan jauhelihalla, mutta kyllä vaan hirvi on aina hirvi. Nopsaa ja maukasta arkiruokaa!















300 g hirven jauhelihaa
0,25 tl suolaa
mustapippuria
n. 180g Koskenlaskija-juustoa
n. 1 dl maitoa
1 tl timjamia

1. Ruskista jauheliha ja mausta se kevyesti suolalla ja pippurilla
2. Paloittele juusto ja lisää palat pannulle jauhelihan sekaan. Anna sulaa
3. Kaada pannulle maitoa sen verran, että kastikkeen koostumus on sopiva
4. Lisää timjami ja hauduttele hetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti