24. marraskuuta 2009

Kebab-wokki

Tämä ruoka on tehty Herkkusuu-blogin ohjeen innoittamana. Samalla tavalla kuin Herkkusuukin, olen kovasti yrittänyt löytää täydellistä wokki-ohjetta - tai siis lähinnä mausteiden yhdistelmää. Nyt se sitten löytyi vaikka ensisilmäyksellä ei tässä mitään erityistä näyttänyt olevan. Jotenkin vaan maut loksahtivat yhteen oikein hyvin! Tähän kävisi hyvin myös tällä hetkellä ajankohtainen chili ihan tuoreena, tällä kertaa laitettiin hieman potkua annokseen chilikastikkeen muodossa!

Meillä ei tämä miesväki oikein välitä pikapaistetusta lihasta, joten tein tämän ruuan kebab-lastuista (kotitekoisista tietenkin!). Tämä ruoka oli herkkua!! Näin sen tein:



öljyä
1 valkosipulin kynsi
300 g kebablastuja
puolikas pieni (puna)kaali
1 paprika
1 sipuli
1 tl currya
2 rkl soijakastiketta
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl hunajaa
nuudeleita

1. Kuumenna öljy ja purista valkosipulin kynsi sinne. Herättele hetki ja lisaa kebab-lastut. Paistele hetki kunnes saavat väriä. Nosta syrjään
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta
3. Suikaloi kaali ja pilko paprika ja sipuli. Kuumenna lisää öljyä ja wokkaile kasviksia hetkinen. Lisää mausteet ja sekoittele
4. Lisää kasvisten sekaan nuudelit ja liha ja wokkaile kuumaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti