400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl tomaattipyreetä
loraus vasikkafondia
1 prk ruokakermaa
100 g koskenlaskijajuustoa
paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
oreganoa
ruohosipulia
4 kananmunaa
1. Ruskista jauheliha pannulla. Hienonna sipulit ja lisää pannulle. Kypsennä hetki
2. Lisää tomaattipyree ja fondi ja sekoittele hyvin
3. Lisää kerma ja hauduta hetki
4. Lisää sulatejuusto ja sekoittele kunnes juusto sulaa hyvin. Mausta
5. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia
6. Tee jauhelihaseokseen neljä syvennystä ja riko kananmunat niihin. Jatka kypsentämistä 5-10 minuuttia kunnes munat ovat hyytyneet
7. Tarjoa pätkäspagetin kera
Tämä on hyvä, helppo ja nopea ruoka!! Täytyykin taas joku päivä tehdä!!
VastaaPoista