15. syyskuuta 2011

Parmesaanikasvikset

Uunissa paahdetut kasvikset ovat tuttu juttu. Pastanjauhajilta löysin vinkin maustaa kasvikset parmesaanilla ja sitruunalla. Lopputulos oli oikein toimiva, taas himppusen verran parempaa kuin mihin on aikaisemmin tottunut! Mukava lisuke broilerin fileepihville.



1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1-2 paprikaa
1-2 sipulia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua
parmesaaniraastetta

1. Pese ja paloittele munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuori ja lohko sipulit. Laita kasvikset uunivuokaan ja lorauttele oliiviöljyä päälle. Sekoita.
2. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä
3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Raasta joukkoon reilusti parmesaania ja sekoita hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti