12. marraskuuta 2009

Tomaatti-uunikala

Sei on yksi (melko harvoista) ruoka-aineista jotka eivät minulle oikein maistu. Kovasti yritän löytää hyvää sei-ohjetta että edes jotain kalaa meidänkin pöydässä välillä syötäisiin. Nyt osuikin jo melko lähelle! Yhteishyvän Ruokamaailman lehdestä 11.09 nappasin talteen tällaisen tomaatilla ja juusto-leivänmuruseoksella kuorrutetun seiohjeen. Oli helppoa ja nopsaa arkiruokaa. Ja ihme kyllä kerrankin ruokaa joka maistui koko perheelle!! :) Tein kaksinkertaisen annoksen ja lisukkeena oli perunamuussia ja keitettyjä porkkanoita.



400 g pakasteseitä annospaloina
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 tomaatti
loraus oliiviöljyä
2 viipaletta paahtoleipää
3 rkl voimakasta juustoraastetta

1. Sulata kalapalat ja asettele laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225 asteessa 15 minuuttia
2. Pese ja viipaloi tomaatti. Asettele tomaattiviipale jokaisen kalapalan päälle ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä
3. Murustele paahtoleipä ja sekoita joukkoon juustoraaste. Nostele muruseosta kalapalojen päälle. kypsennä vielä 15 minuuttia

1 kommentti:

  1. Mieki olen tätä ohjetta katellut ja päättänyt testatakin, mutta vielä toistaiseksi on kokeilematta :)

    VastaaPoista