neljälle
500 g pastaa (nauhapasta toimii hyvin!)
2 dl basilikan lehtiä
1 dl oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1 dl juustoraastetta (esim. mozzarellaa)
suolaa
sitruunamehua
2 rkl kiehuvaa vettä
1 rkl voita
pinnalle permesaania ja mustapippuria
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Soseuta sillä välin (tehosekoittimessa tms.) basilika, oliiviöljy, pinjansiemenet, valkosipuli ja juustoraaste. Mausta seos suolalla ja sitruunamehulla
3. Kuumenna vesitilkka kiehuvaksi ja sulata siihen voi
4. Sekoita basilika-seos ja voi-seos kypsän valutetun pastan joukkoon. Ripottele lautaselle parmesaaniraastetta ja mustapippuria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti