26. toukokuuta 2010

Jill ja Joyce Parker: Amerikan herkut

Tässä ihana leivontakirja suklaan, rasvan ja sokerin ystäville. Sisältää paljon herkullisia ohjeita ameriikan malliin – eli kaloreita kaihtamatta. Ainakin ensimmäisen testatun ohjeen annoskoot vaikuttivat melko suurilta – siis ameriikan malliin sekin! Testaamani Blueberry Apple Cobblerin ohje ainakin oli oikein toimiva ja selkeä ja lopputulos herkullinen. Miksiköhän ohjeiden nimiä ei ole suomennettu? Monien ohjeiden nimi ei kerro lopputuloksesta ainakaan itselleni mitään ennen kuin ainesosat ja valmistusohjeet on lukenut läpi. Mielestäni tämä on ihan hankkimisen arvoinen kirja. Itse lainasin opuksen serkultani ja skanneri kävi kuumana kun löytyi paljon kokeilemisen arvoista. Jatkoa varmasti seuraa!

3 kommenttia:

 1. Yes, mulla on ollut tämä kirja viime syksystä lähtien kirjastosta lainassa vähän väliä. Painos on loppu, ei saa edes tilaamalla mistään. Aivan ihana kirja :) Olen testannutkin ohjeista melkoisen läjän :)

  VastaaPoista
 2. Ahaa, eli ihan harvinaislaatuinen kirja siis! Pitääki napata käsiin jos jossain vielä sattuu pyörimään vastaan! :) Serkku oli muistaakseni viime kesänä alesta tuon ostanu. Eli silmät auki siis!

  Testasin eilen toisenki ohjeen (postaan myöhemmin) ja kyllä sen vaan huomaa miten sitä voilla ja sokerilla saa ihmeitä aikaan! Aivan ihanaa piirakkaa tuli!

  VastaaPoista
 3. Anne: Saahan sitä edelleen lainata! On kyllä kirjojen kirja herkkujen osalta. Kaikki on kyllä suurta Amerikan malliin...

  VastaaPoista