24. toukokuuta 2010

Parsa-pekonipasta

Parsan testailua vol. 2. Kyllä se vaan on totta että kaikki maistuu hyvältä pekonin ja pastan kera! Aivan loistavaa pastaa sesongin kasviksesta! Tällä kertaa kaupassa oli tarjolla ohuempia tankoparsoja ja nyt kypsyysaste oli paremmin onnistunut kuin salaatissa. Ohje on otettu Prinsessakeittiöstä – tein suuremman annoksen ja vaihdoin juuston fetaan kun jämäpala nökötti jääkaapissa.



n. 300 g ohutta tankoparsaa
400 g fettuccinea
140 g pekonikuutioita
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria
100 g fetajuustoa

1. Huuhtele parsat ja katkaise puumainen tyviosa pois. Kuumenna iso kattilallinen vettä ja kiehauta parsoja siinä pari minuuttia. Nosta parsat pois ja laita pasta samaan veteen kiehumaan
2. Laita pekonimurut kylmälle pannulle, kuumenna ja paista rapeaksi.
3. Paloittele parsat ja lisää pannulle. Kypsennä pari minuuttia
4. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
5. Lisää lopuksi feta. Tarjoa kypsän pastan kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti