Eli ystävän luona kävin iltapalatunnelmissa istuskelemassa. Nautin tomaatti-mozzarellapiirakasta, maukkaasta valkoviinistä, erinomaisesta seurasta ja ennen kaikkea couscoussalaatista. Salaatissa oli käytetty oman maan lehtisalaattia, rucolaa ja meiramia (tai jotain mitä lie siellä kasvaakaan ;)). Oma salaattini ei tietenkään ollut (aivan) yhtä hyvää koska jouduin ostamaan salaattini kaupasta. Hellepäivän lounaana aivan täydellinen eväs! Tässä ohje siis Kaisan idean pohjalta!
3 dl täysjyväcouscousia
3 dl vettä
salaatin lehtiä ja/tai yrttejä maun mukaan
1 kevätsipuli varsineen (tai shalotti- tai punasipulia)
1 pkt ArlaApetina Snack aurinkokuivattu tomaatti –fetaa
suolaa ja pippuria
1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja kaada couscousrakeet sekaan. Nosta kattila levyltä, sekoita hyvin ja laita kansi päälle. Jätä odottamaan
2. Hienonna salaatit/yrtit hienoksi silpuksi kulhoon. Hienonna myös sipuli
3. Kaada turvonneet couscousit kulhoon ja sekoita.
4. Kippaa kulhoon fetarasian sisältö öljyineen kaikkineen. Rouhaise sekaan suolaa ja mustapippuria myllystä ja sekoita hyvin että öljy maustaa salaatin tasaisesti.
Kiva kuulla, että maistui :) ... Mukava ilta, otetaan joku krt uudestaan!
VastaaPoista