1. heinäkuuta 2010

Viimeinen ateria

Varsinainen talousihme lähestyi kauhaa haasteella kertoa mitä haluaisin syödä viimeisellä ateriallani. Kas, siinäpä kysymys!!

Ensiksikin hieman täydellisen aterian rakenteesta. Itse en ole alku- ja jälkiruokaihminen. Alkuruoka tuntuu jokseenkin vain jonkun odottelulta ja jälkiruoalle pitää sitten säästellä tilaa mahassa. Ennemminkin haluan syödä hyvinkin täydellisen pääruuan ilman turhia lisukkeita jonka jälkeen ei oikeasti tee mieli enää syödä mitään vaan on sellainen täydellisen ravittu olo – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mistä ruuasta tuon fiiliksen sitten saisin?

Yleisesti ottaen kaikkein parasta ruokaa on pasta – monessa muodossa. Joku hyvä juustoinen ja kermainen pasta – esimerkiksi Carbonara maistuisi viimeisellä aterialla. Toisaalta myös pitkään haudutettu täyteläisen tomaattinen Bolognesekin uppoaisi hyvin! Myös hyvä porsaan pihvi ihan vaikka valkosipulikermaperunoiden kanssa on melko täydellistä. Ja anopin kanaviillokki!

Jos nyt noista joku pitäisi valita niin todennäköisesti se olisi pasta bolognese. Ruokajuomana kevyttä hedelmäistä punaviiniä ja jälkkärinä iso huurteisen kylmä olut (tai kaksi jos aikaa on sen verran vielä jäljellä). Ja jos nyt ihan pakko olisi syödä jälkiruokaa niin ehkäpä jokunen tsiipale goudaa, brietä ja vuohenjuustoa maistuisi tuoreiden nektariinien, viinirypäleiden ja mansikoiden kanssa. Voisin kuvitella olevani hyvinkin tyytyväinen tuollaisen aterian jälkeen! :)

Heitän haasteen eteenpäin aivan tänne lähinurkille! Eli haastan Cebicin (Cebicin keittiö) ja Insanityn (Decapitated) vastaamaan samaan kysymykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti