2. elokuuta 2013

Pasta Alfredo

Kesä ja yrtit ovat hyvä syy tehdä pastaruokia. Pasta on usein yksinkertaista ruokaa joka tehdään muutamasta laadukkaasta raaka-aineista ja hyvän pasta-annoksen salaisuus onkin onnistunut makujen liitto. Tämän annoksen kohdalla sanonta ”yksinkertainen on kaunista” pitää ehdottomasti paikkaansa! Tai jos nyt ei kaunista silmälle niin ainakin kaunista suussa! Alkuperäinen ohje Suuresta pastakeittokirjasta.



2-3 annosta

250 g pastaa
50 g voita
80 g parmesaaniraastetta
2 dl kermaa
2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
suolaa ja pippuria

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Pastan kiehuessa valmista kastike: sulata voi pannussa, lisää kerma ja parmesaani ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan hämmentäen. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljaa sekoittaen kunnes kastike on hieman saostunut
3. Lisää persilja ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kypsän pastan joukkoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti