Yrttinen tuorejuustotahna (rieskan sisällä ja niiden vieressä)
(Ohje Valion Kerma-lehdestä)
180 g fetajuustoa murusteltuna
200 g creme fraichea
0,5 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna
mustapippuria
+ koristeluun yrttejä
Tonnikalatahna (keskellä)
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 dl majoneesia
2-3 rkl kurkkusalaattia (tai maustekurkkua paloiteltuna)
2 rkl kapriksia
1 tl dijonin sinappia
0,25 tl rakuunaa
+ koristeluun ruohosipulia
Kinkkutahna (perimmäisenä)
(Ohje Valion Kerma-lehdestä)
150 g kinkkua hienonnettuna
1 omena raastettuna
1 prk raejuustoa
1 prk smetanaa
1 dl persiljaa tai ruohosipulia
mustapippuria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti