Yhden naisen brunssi sunnuntaiaamupäivänä maistui pekonilta ja vuohenjuustolta. Helppotekoinen ja simppeli salaatti täytti mukavasti vatsaa. Ohje Laura Calderilta.
vuohenjuustoa
pekonisiivuja
pinjansiemeniä
salaatin lehtiä
1 rkl viinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
1. Viipaloi vuohenjuusto reiluiksi paloiksi
2. Puolita pekonisiivut ja kääri jokaisen vuohenjuustopalan ympärille kaksi pekonisiivua ristikkäin. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia kunne pekoni on kypsää
3. Paahda halutessasi pinjansiemenet kuumalla pannulla
4. Pese ja revi salaatti tarjoiluvadille
5. Mittaa viinietikka ja oliiviöljy pieneen kannelliseen purkkiin. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Sulje kansi ja ravistele voimakkaasti kastike sekaisin. Kaada kastiketta salaatin päälle ja pyöräyttele sekaisin
6. Ripottele päälle pinjansiemenet ja asettele päällimmäiseksi lämpimät pekoni-vuohenjuustonyytit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti