14. elokuuta 2011

Pestoperunat

Vielä on pestoa jäljellä, vielä riittää soosia purkin pohjalla... Vaan eipä oo enää! Pastanjauhajilta löysin kivan ja helpon idean pestolla maustetuista perunoista. Olivat todella hyviä paistetun lohen kaverina! Vieläkin parempia olisivat jos pesto olisi kotitekoista!



perunoita
merisuolaa
pestoa
parmesaania

1. Keitä perunat kypsiksi merisuolalla maustetussa vedessä
2. Anna perunoiden jäähtyä ja kuivahtaa hetki ja sekoita niihin pestokastiketta
3. Nosta tarjoilukulhoon tai lautaselle ja raasta parmesaania päälle

2 kommenttia:

  1. Nam, mitä herkkuja pestosta! Oli varmasti tosi hyvää kalan kanssa :) myös pestokierteet lienevät makoisia. Huomasin Iloinen Keittiö- mainoksen tuossa sivussa, me käytiin Joensuussa yhtenä heinäkuisena lauantaina ja satuttiin kävelemään puodin ohi mutta se oli jo ehtinyt sulkea ovensa siltä päivältä :( ikkunat näytti kyllä tosi houkuttelevalta.

    VastaaPoista
  2. Pesto taipuu kyllä yllättävän moneen! Kun vaan aina jaksais tehä ite, ois kyllä niin paljon parempaa!

    Harmi kun Iloinen keittiö meni teiltä sivu suun, ehkäpä poikkeatte täällä päin toistekin! :)

    VastaaPoista