20. maaliskuuta 2013

Päärynäinen broileripasta

Mutkatonta ja helppoa arkiruokaa joka syntyy käden käänteessä. Tämä ei näytä millekään, varsinkaan kuvassa joka on otettu maha muristen ja lapset ruokaa ympärillä vinkuen. Eli pannu pöydälle ja räps. Valotuksen korjaus ja räps. Valkotasapainon korjaus ja räps. Kuvankäsittelyllä vielä yläkulman varjo rajaamalla pois. Valmis.

Karmeasta kuvasta huolimatta ruoka maistui hyvältä. Kermaiselta ja juustoiselta ja päärynän hennolta makeudelta. Seuraavalla kerralla aurajuustoa vielä sekaan päärynän kaveriksi niin makumaailma on vielä astetta syvempi. Ja hienostuneisuutta arkeen saisi helposti paahdetuilla pähkinöillä tai pinjansiemenillä.

Mutta tällä kertaa syötiin lasten kanssa. Täysjyväkierrepastan kera. Arkena.



3-4 annosta

300 g broilerin suikaleita
luraus rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
1 sipuli
1 päärynä
1 dl vettä
pieni luraus kanafondia
2 dl kuohukermaa
1 dl mozzarellaraastetta

1. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerin suikaleet kauttaaltaan. Mausta ne suolalla, pippurilla ja paprikajauheella
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele päärynä. Lisää sipulisilppu ja päärynäkuutiot pannulle ja kuullota viitisen minuuttia
3. Kaada pannulle vesi, fondi ja kerma ja keittele kymmenisen minuuttia
4. Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoittele kunnes se sulaa
5. Tarjoa pastan kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti