Kun kevät näyttää harmaan ja sateisen puolensa, täytyy kevään kirkkaus ja värit laittaa lautaselle. Porkkana pääsi taas pääosaan ja yllätti jälleen kerran positiivisesti! Tällä kertaa porkkana taipui raasteeksi ja sen myötä pihveiksi. Lähtökohtana kokkailussa oli jostain joskus leikattu ohje mutta toteutus tapahtui jälleen kerran hieman omalla tyylillä.
n. 8 kpl
0,5 dl cashewpähkinöitä
1 rkl appelsiinimehua
250 g porkkanoita
50 g fetajuustoa
1 kananmuna
0,5 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl jeeraa
0,5 tl jauhettua korianteria
mustapippuria
4 rkl vehnäjauhoja
1. Rouhi pähkinät ja kaada ne kulhoon. Lisää joukkoon appelsiinimehu ja jätä odottamaan
2. Kuori porkkanat ja raasta ne hienoksi raasteeksi. Laita raaste kulhoon pähkinöiden joukkoon. Murustele kulhoon myös fetajuusto
3. Lisää loput aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jätä turpoamaan noin vartiksi. Jos massa jää kovin löysäksi, lisää vielä vehnäjauhoja
4. Paista pihvit pikkulettupannulla voissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti