4 annosta
öljyä paistamiseen
2 porkkanaa
2 lehtisellerin vartta
1-2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
4 vasikanpotkaviipaletta luineen
suolaa ja pippuria
vehnäjauhoja leivittämiseen
1,2 dl valkoviiniä
1 prk tomaattimurskaa
1,5 dl lihalientä
persiljaa
0,5 tl timjamia
0,5 tl oreganoa
1 laakerinlehti
1. Kuori ja paloittele kasvikset ja kypsennä niitä rasvassa pannulla kunnes ovat hieman pehmenneet. Kaada uunivuokaan
2. Mausta potkaviipaleet suolalla ja pippurilla. Kääntele vehnäjauhoissa ja ruskista pannulla. Lisää uunivuokaan
3. Kaada pannulle nesteet ja tomaattimurska. Mausta yrteillä ja anna poreilla hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada liemi uunivuokaan
4. Kypsennä 175 asteessa vähintään 2 tuntia kunnes liha on pehmeää ja luu irtoaa hyvin. Voit tarjota padan tällaisenaan esimerkiksi riisin tai polentan kera. Itse irrotin potkan paloista luut, pilkoin kypsän lihan pieniksi paloiksi ja lisäsin sitten takaisin pataan. Soosi syötiin spagetin kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti