26. lokakuuta 2010

Lusikka soppaan!

Vietin mukavan maanantai-illan Pohjois-Karjalan Marttojen järjestämällä Lusikka soppaan –kurssilla. Kurssi-illan aikana valmistimme viisi erilaista keittoa ja niiden kaveriksi valkosipulipatonkia. Ennakkoluuloja ja ei-niin-mukavia makumuistoja lapsuudesta karisi keittolautasten äärellä mukavassa seurassa rupatellen – erityiskiitokset seurasta Cebicille!Illan maistelumenu:
- Mintunmakuinen kurkkukeitto
- Linssi-porkkanakeitto
- Poro-leipäjuustokeitto
- Ranskalainen sipulikeitto
- Borssikeitto
- ValkosipulipatongitKaikki ohjeet on peräisin Lusikka soppaan! –kirjasesta (Arja-Hopsu-Neuvonen & Kaisa Härmälä). Kirjassa on laaja valikoima helppoja keitto-ohjeita arkeen ja juhlaan. Kirjasta löytyy kylmiä ja lämpimiä keittoja, sosekeittoja, klassisia keittoja, keittoja muilta mailta sekä puuro- ja kiisseliohjeita. Kirjasen saatavuutta voi kysellä oman alueen marttapiirin toimistoista.Tämä siis pieni maistiainen kurssista, ohjeita ja kuvia tulossa lähipäivinä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi seurasta :) Laittelin kuvat koneelle ja ihan ok näytti onnistuneen, nyt vielä kun kerkeis joku pvä blogata ne :) Oli muuten pyörä ihan kohmeessa, kun lähdin polkemaan ja lukkokaan ei taipunut spiraalille. Kylmäkö? Eiiiih.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä melko viilee ajella! Talvi tulloo!! Mie aattelin laittaa ohje kerrallaan pikkuhiljaa nuo tuotokset niin ei tuu sit niin megaisopostaus. :)

    VastaaPoista