Jotkut asiat näköjään vaan kuuluu yhteen!! Oikeesti!!
1 annos
4-5 tankoa vihreää parsaa
1 keltuainen
1 tl sitruunamehua
pieni loraus vettä
valkopippuria
50 g voita kuutioina
1. Poista parsoista puumainen kantaosa ja kiehauta ne nopeasti (n. 3 minuuttia riittää)
2. Vispaa teräs- tai lasikulhossa keltuainen, sitruunamehu, vesi ja valkopippuri
3. Kuumenna hieman vettä kattilassa ja nosta kulho kattilan päälle. Kuumenna hauteessa varovaisesti koko ajan vispaten. Lisää voi nokare kerrallaan ja anna entisen nokareen sulaa ennen uuden lisäämistä. Vispaa koko ajan
4. Kastike on valmista kun se selvästi sakenee ja vaalenee
Huh, vesi aivan herahtaa kielelle.
VastaaPoistaJa ihan aiheesta!! :) Nyt kokkailemaan!!
VastaaPoista