15. kesäkuuta 2011

100 000 pian täynnä!

Uskomatonta mutta totta! Kauhan kävijälaskurin lukemat alkavat pikkuhiljaa hiipiä lähelle maagista sataatuhatta! Noin 2,5 vuotta sitten tutustuessani blogien maailmaan ja itsekin bloggaamista aloitellessani en osannut kuvitellakaan pääseväni näin suuriin lukemiin. Kiitokset siis kaikille lukijoille ja erityisesti kommentoijille mielenkiinnosta harrastustani kohtaan!

Ja luonnollisesti: eihän se maagisen rajan rikkoutuminen ole mitään ilman arvontaa, jonka voittajalle on luvassa jokin ruoka-aiheinen yllätys! Jätä kommenttilootaan puumerkkisi ja kerro samalla hyväksi havaittu suosikkisi tai mielenkiintoinen lähitulevaisuudessa kokeiltava ohje joka Kauhan arkistoista löytyy. Osallistumisaika päättyy kun katseeni havaitsee kävijälaskurissa 100 000 käynnin täyttyneen ja arvonta suoritetaan mahdollisimman pian sen jälkeen.

Julkistan arvonnan tuloksen blogissani jonka jälkeen sovin voittajan kanssa palkinnon toimittamisesta!

Onnea arvontaan!

18 kommenttia:

 1. Arvonnassa mukana :) Vaikea nimetä blogistasi yhtä ohjetta, sillä blogisi on pullollaan kaikkea hyvää. Onnea huimasta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 2. Hyväksi havaittu ja koettu ohje on maailman paras pitsapohja tai vaivaamaton leipä... tulevaisuudessa aattelin kokeilla jotain haudutettavaa pataruokaa...

  VastaaPoista
 3. Pumpkin pie ja amerikkalainen omenapiirakka on tullut tehtyä monesti mutta täällä on vielä muutama ohje, jotka on kokeilematta, ehkä seuraavaksi..Vielä kun on se ihan täydellinen resepti niihin hakusessa...

  Mukava kun jaksat päivittää blogia usein, itsellä meinaa vähän aina jäädä..

  VastaaPoista
 4. Tämä oli helppo! Ehdottomasti suosikki sun blogista on ruislasagne. Useampaan otteeseen on täytynyt tota "ruislassee" isännän pyynnöstä tehdä :)

  VastaaPoista
 5. Toteutettavien listalla on jo jonkin aikaa ollut

  Chocolate Fudge Triple Layer Cake

  http://anzkunkauha.blogspot.com/2010/08/chocolate-fudge-triple-layer-cake.html

  VastaaPoista
 6. Tuo jokin aika sitten postaamasi Eton mess on edelleen kokeilulistalla. Täytyy varmaan odotella kesän kotimaisten mansikoiden halpenemista, ennen kuin tuota rohkenen tehdä :)

  Onnea hienosta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 7. Äiskä riimustaa...

  Mantelinen omena-raparperipiiras on kokeilulistalla, vaikkakin tämän illan vieraille on tarjolla omena-raparperimuffinsseja vähän yksinkertaisemmalla ohjeella. Niistä tuli hyviä, tule maistamaan!

  VastaaPoista
 8. Onnea hienosta mittarilukemasta! :) Ei oo mikään ihme, että kävijöitä riittää, kun Kauha on täynnä toinen toistaan ihanampia ohjeita :

  Mie oon siun innoittamana ruennut tekemään pasta carbonaraa siun herkkupastan ohjeen pohjilta. Lisäksi pitäis tehdä tuota mantelista rapsupiirasta ja kookoskiisseliä, onnistunut munakokkelikin houkuttelis. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, että menis vuosia kaikkien ihanuuksien kokeilussa.

  VastaaPoista
 9. Hyvä Anzku,

  En osaa mainita mitään reseptiä yli muiden.

  Mutta minusta on aivan ihanaa, että päivität blogiasi, no - päivittäin. Harva jaksaa niin tehdä. Ja aina päivitys tulee vielä about samaan aikaan - sitä osaa odottaa.

  Sonja

  VastaaPoista
 10. Heippa! Onnea suositulle blogille :) oma blogini täytti vastikään vuoden, vielä on matkaa 100 000 kävijän rajapyykkiin ;D Feta-bulgursalaatti kuulostaa hirmu herkulliselta, sitä on pakko kokeilla! Kesällä muutenkin salaatit maistuupi.

  VastaaPoista
 11. Onnea Blogillesi! Mukana arvonnassa siis:)
  Itse tykästyin kovasti juureslettuihin ja vuohenjuustokastikkeeseen, joita olit kokkaillut. Olen tehnyt toistamiseen. Njam!

  VastaaPoista
 12. Terveisiä kirjablogien puolelta!

  Tuorein reseptisi parmesaanibroilerista kuulostaa täsmälleen sellaiselta, jota minun on ollut määrä kokeilla jo hyvän tovin.

  Mukana arvonnassa myös :)

  VastaaPoista
 13. Niinkin perusruoka, jota en ole hoksannut, kuin sienimakaronivuoka, sitä haluaisin kokeilla :)

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa eksyin tänne sattumalta ja pitääpi tutusta tähäkin blogiin ...

  VastaaPoista
 15. Aina ja joka kerta, kun käyn blogissasi iskee ihan hillitön nälkä! Käyn nappaamassa aina silloin tällöin reseptejä omaan arkiseen keittiööni =)
  Arvontaankin osallistun ja olkoon onnetar suosiollinen!

  t. Martta-aikojen kollega

  VastaaPoista
 16. Anzkun mahtavaa
  Tällä viikolla - sopivasti juhannusviikolla - menee varmaan sata tonnia rikki!!

  sonja

  VastaaPoista
 17. Vasta hetken blogissa vierailleena (lukija nyt) tahdon toivottaa onnea huimasta kävijämäärästä.
  Itselläni on tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena vähähiilariseen ruokavalioon soveltuvat reseptit :)

  VastaaPoista
 18. Tomaatti-sienipasta näytti herkulliselta. :)

  VastaaPoista