27. kesäkuuta 2011

100 000 raja ylitetty!

Juhannus on vietetty mökkeilemässä vaihtelevassa säässä, ininässä ja pörinässä, suhinassa ja liplatuksessa, erilaisia seurapelejä sisällä ja ulkona pelaillen. Ruokapöydän puolella ehdottomia herkkuhetkiä olivat aivan loistavat lihapullat uusien perunoiden kera ja viereisestä järvestä kalamiehen nykäisemä kuha graavattuna ruisleivän päällä! Ah! Kotimaista ja kotoisaa!

Myös perinteiset nuotiomakkarat ja huurteiset saunan terassilla maistuivat kauniissa kesäsäässä!Juhannuksen aikana oli 100 000 käyntiä laskuriin täyttynyt, itseasiassa reilusti ylikin! Kiitokset vielä kaikille lukijoille!

Tänään 27.6 vietimme sateista vesirokostatoipumispäivää kotosalla ja suoritimme esikoisen kanssa arvonnan hyvinkin virallisesti keittiössä nimet-lappuun-ja-kulhoon-periaatteella.

Voittajaksi tällä kertaa osui Hopeasydän - martta-aikainen kollegani. Onnea voittajalle! Otan Hopeasydämeen yhteyttä ja sovimme palkinnon toimittamisesta.Palkinnoksi Hopeasydän saa suklaa-aiheisen keittokirjan, suklaamuotin ja levyn tummaa suklaata.Ohjeita suklaakonvehtien valmistamiseen löytyy täältä!

2 kommenttia:

 1. Voi, että! Kiitos ja kumarrus.

  Minulla ei yleensä ole arpaonnea mutta nyt onneni lienee kääntynyt.
  Mielelläni vastaanotan palkinnon kasvotusten, joten palataan tapaamisten merkeissä vanhaan työpaikkaamme tässä kesän aikana!
  Kerran kesässä saatuja uunituoreita karjalanpiirakoita ei taida voittaa mikään =)

  Hopeasydän

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu! Marttojen karjalanpiirakat Joensuun torilla on kyllä aivan omaa luokkaansa!! :) Mennään katsastamaan osaavatko keittää yhtä hyvää kahvia kuin me aikoinamme! ;)

  VastaaPoista