16. kesäkuuta 2011

Meksikolaiset aamiaismunat

Helatorstaiaamuna muffinssien kaveriksi tein meksikolaishenkisiä kananmunia. Tuhdilla aamupalalla pärjäsi pitkään! Ohje Hannan sopasta.



1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
5 siivua pekonia
loraus öljyä
0,5 paprika
2 rkl chilikastiketta
1 rkl tomaattipyreetä
1 tomaatti
0,5 prk kidneypapuja
4 kananmunaa
suolaa ja pippuria

1. Kuori ja hienonna sipulit ja paloittele pekoni. Kuumenna öljy kasarissa ja ruskista pekonia ja sipuleita miedolla lämmöllä kunnes pekoni on kypsää
2. Paloittele paprika ja lisää kasariin, jatka kypsentämistä hetki
3. Lisää chilikastike ja tomaattipyree ja kypsennä sekoitellen edelleen kunnes paprika hieman pehmenee
4. Kuutioi tomaatti ja lisää se papujen kanssa pannulle.
5. Kuumenna seos ja tee siihen neljä kuoppaa. Riko yksi kananmuna jokaiseen kuoppaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kansi päälle ja kypsennä miedolla lämmöllä kunnes kananmunat ovat hyytyneet sopivasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti