7. kesäkuuta 2011

Marinoitu fetajuusto

Kaupasta saa ostettua monella tapaa maustettua ja marinoitua feta- ja salaattijuustoa. Mikäli sopivaa makua ei löydy tai omaa suosikkifetaasi ei maustettuna versiona saa, voit aivan hyvin marinoida fetan itsekin. Marinoitu feta antaa mukavaa makua esimerkiksi salaatteihin ja marinadin voi käyttää hyödyksi salaatin kastikkeena.



300 g feta- tai salaattijuustoa
1 dl ruokaöljyä
1 dl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl roseepippureita
1 tl rosmariinia
0,5 tl timjamia
0,5 tl meiramia

1. Kuutioi fetajuusto
2. Sekoita öljyt kulhossa
3. Kuori valkosipulin kynnet ja raasta ne öljyn sekaan
4. Murskaa roseepippurit ja lisää ne ja muut mausteet myös öljyn joukkoon
5. Sekoita ja lisää mausteöljyyn juustokuutiot. Peitä kulho ja anna maustua viileässä yön yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti