Ei olisi kyllä itselleni tullut mieleenkään käyttää pehmeän makeaan jälkiruokaan piimää, mutta kyllä kannatti kokeilla. Piimä antaa pannacottaan täyteläisyyttä ilman kerman rasvaisuutta. Tällä kertaa samettista jälkkäriä piristi nektariinipalat – kotimaisia mansikoita odotellessa… Pannacotan ohje on Sillä sipulista.
2-3 annosta
2 liivatetta
1,25 dl maitoa
0,75 dl ruokokidesokeria
1 tl vanilja-aromia
1,5 dl piimää
1 dl kermaa
loraus sitruunamehua
1. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen
2. Kiehauta maito ja sokeri kattilassa ja liuota liivatteet sekaan. Mausta vanilja-aromilla
3. Vispaa joukkoon piimä ja kerma. Mausta seos lopuksi pienellä tilkalla sitruunamehua
4. Jaa annoskulhoihin ja anna hyytyä kylmässä muutaman tunnin ajan
5. Koristele hedelmillä tai marjoilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti