4. kesäkuuta 2011

Persikkabroileri

Parhaassa pizzassa on täytteenä broileria, pekonia, persikkaa ja aurajuustoa. Kun nuo huipputäytteet läjää uunivuokaan ja laittaa kaveriksi valkosipulia ja kermaa niin ei voi kauheasti mennä pieleen. Jokseenkin täydellinen makujen liitto – ja melkoinen kalori-ilottelu!



1 pkt pekonia
700 g broilerin paistileikkeitä (tai minuuttipihvejä)
1 rkl chilikastiketta
mustapippuria
2 valkosipulin kynttä
0,5 palaa aurajuustoa
1 tlk persikoita
persiljaa
2 dl kermaa

1. Ruskista pekonisiivut pannulla ja nosta syrjään
2. Ruskista broileripalat pekonin rasvassa ja nostele ne uunivuokaan. Mausta chilikastikkeella ja mustapippurilla. Paloittele pekoniviipaleet ja nostele ne broilerin päälle vuokaan
3. Kuori valkosipulin kynnet ja raasta tai murskaa ne vuokaan. Murustele vuokaan myös aurajuusto
4. Pilko persikat ja lisää ne vuokaan. Ripottele päälle persiljaa ja kaada viimeiseksi vuokaan kerma
5. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes broileri on kypsää
6. Tarjoa riisin kera

2 kommenttia:

  1. Tämän nähdessä tuli ihan mieletön nälkä :) Pakko olla hyvää! Tätä voiskin tehdä vaikka loppuviikosta, jos maalle eksyy. Uskoisin myös porukoiden ja veljen tästä tykkäävän!

    VastaaPoista