18. maaliskuuta 2009

Pasta Bolognese

Tässäpä toinen oikein maistuvainen pastaruoka, joka varsinki mammalle maistuisi vaikka melkeinpä joka toinen päivä! :) Tätä kannattaa hauduttaa pitkäääään! Oikeasti tähän ruokaan tulisi vielä sellerin varsi hienonnettuna, mutta se on yksi harvoista ruoka-aineista joita ei pysty syömään niin enpäs sit pilaa hyvää pastaa semmoisella.



1 pkt pekonia
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
1 rkl öljyä
400 g naudan jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa
2 dl punaviiniä
1 dl vettä
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 tl oreganoa
¼ tl muskottipähkinää
spagettia
juustoraastetta

1. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja hienonna sipulit. Pilko porkkanat pieniksi paloiksi
2. Ruskista pekoni kattilassa ja lisää sitten kasvikset. Kypsennä kunnes sipuli kuullottuu ja laita kulhoon odottamaan
3. Paista jauheliha ja lisää pekoni-kasvisseos sekaan. Lisää tomaattimurska, viini, vesi ja mausteet. Hauduta noin 45 min. välillä sekoitellen.
4. Tarjoa spagetin ja juustoraasteen kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti