27. maaliskuuta 2009

Tonnikalakastike

Tämmöistä soosia tehtiin joskus vuonna keppi ja kivi yläasteella kotsan tunnilla. Oli vielä joku sydänviikko menossa, niin tämmöstä terveellistä pöperöä väännettiin. Tätä oon tehny siis vuosikaudet ja ohje on muuttunut ajan kuluessa. En edes enää muista mitä kaikkea kotsan tunnilla ruokaan laitettiin. Mutta hyvää on - tosin joku 3-vee meillä sano että on ihan kauheen näköstä ja taistelun jälkeen saatiin ees maistamaan. Yleensä esikoinen kyllä mielellään syö tonnikalaa ja tomaattia ja porkkanaa ja spagettia, mutta jostain kumman syystä nyt tämä koktaili ei sit kelvannukka - otapa näistä pienistä ihmisidtä selevää!!



1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
öljyä
1 iso porkkana
2 prk tonnikalaa
500g paseerattua tomaattia
suolaa ja pippuria
basilikaa ja oreganoa
2 tl hunajaa

1. Kuori ja silppua sipulit ja kuullota pannulla öljyssä
2. Kuori ja raasta porkkana ja lisää pannulle
3. Lisää tonnikala ja tomaatti. Sekoittele hyvin
4. Mausta ja anna hautua sen aikaa kun pasta on kypsää (tai riisi tai nuudelit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti