4. kesäkuuta 2010

Pasta-broilerivuoka

Arkiruokaa. Periaatteessa tämä on melko lähellä ihan makaronilaatikkoa. Hieman eri tavalla toteutettu, mutta on kyllä niiiiiin mehevän pehmoista että suosittelen kyllä näkemään vaivan ja keittelemään kastiketta ja hauduttelemaan hartaasti!



300 g broilerin suikaleita
1 sipuli
valkosipulia
5 dl raakoja makaroneja

kastike:
7 dl kanalientä
1 dl vehnäjauhoja
0,25 dl öljyä
3 rkl tomaattipyreetä
oreganoa
basilikaa
mustapippuria
1 prk kermaa
150 g juustoraastetta

1. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle
2. Ruskista broileri ja sipulit öljyssä pannulla ja kaada seos vuokaan
3. Valmista kastike: kuumenna kanaliemi. Sekoita öljy ja jauhot kulhossa ja lisää liemeen (vispaa jos meinaa jäädä paukkuja). Lisää muuta aineet ja keitä hetki
4. Kaada kastike vuokaan ja kypsennä 200 asteessa 50 minuuttia. Ota vuoka uunista, peitä foliolla tai kannella ja anna hautua vielä 30 min.

2 kommenttia:

  1. Tässä varmaan voisi aatella käyttävänsä niitä maustettuja ruokakermoja; tomaattimozzarella, 3 juuston kermaa ja Kipparia... Nyt tämä pitää testata huomenissa niin saa töissä kehua, että ite keksi!

    VastaaPoista
  2. Joo, hyvin antais varmasti maustetut kerma makua! Mutta toisaalta tomaattipyreellä saa tomaatin maun ja voihan tuossa käyttää sit mozzarellaraastetta. Ja kun laittaa kaikki maholliset jämäpalat juustoa (jos semmosia vaan jääkaappiin tuppaa kertymään) niin saa helposti vaikka viiden juuston maun! HIH! ;)

    VastaaPoista