3 tomaattia
1 tl basilikaa (tai pari kourallista tuoretta)
1 punasipuli
2 pientä valkosipulin kynttä
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
Viipaloi tomaatit ohuiksi siivuiksi ja levitä ne laakealle vadille. Ripottele päälle basilika (tai hienonna tuoreet lehdet). Hienonna sipuli hyvin hienoksi silpuksi ja ripottele nekin vadille. Mausta suolalla, pippurilla, lurauksilla oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Anna maustua viileässä ennen tarjoamista.
Mie lisään joskun ohutta paprikasuikaletta; vihreestä paprikasta... ja jätän sen suolan pois-> käytän muita mausteita...
VastaaPoistaOnpas serkku-kulta heittäytyny terveelliselle linjalle. ;) Mie kun "löysin" merisuolan niin suosin sitä sitten jokapaikassa. Suonet paukkukoon... Mie oon muutenki vähentäny paljon mausteiden käyttöä, monet ruuat menee ihan suola ja pippuri -linjalla.
VastaaPoista