5. marraskuuta 2010

Glögiä Iloisessa keittiössä

Vietin sateisen pimeää iltaa lämpimässä ja valoisassa – eli Joensuun Iloisessa keittiössä jossa vietettiin glögikauden avajaisia torstaina 4.11. Iloinen keittiö avasi siis ovensa Joensuussa alkusyksystä ja täyttää puuttuvan tyhjän tilan ruokaharrastajan maailmassa. Nyt meilläkin on oma keittiötarvikeliike! Ja nimensä veroinen – Iloinen! Yrittäjänä toimii (myökin iloinen) Sonja.

Iloinen keittiö sijaitsee Siltakatu 4:ssä eli kanavarannassa antikvariaatin naapurina. Valikoimaan kuuluu monenlaista kotikokille ja –leipurille. Esimerkiksi veitsiä, kauhoja, paistolastoja, kakkuvuokia, piparimuotteja, muffinssivuokia ja pastatarvikkeita valmistajina mm. Kitchen Craft, Birkmann ja Vestli House. Itse olen ollut hankkimiini Kitchen Craftin tuotteisiin todella tyytyväinen!

Sain kunnian olla valmistamassa tarjottavaa glögi-iltaan yhdessä Decapitated-blogin Insanityn kanssa. Vaikka samassa kaupungissa bloggaillaan oli tämä ensimmäinen kerta kun tapasin Insanityn ihan livenä. Paljon oli juteltavaa ja toivottavasti päästään jatkamaan juttuja toisenkin kerran! Kiitokset seurasta!Insanity valmisti glögi-iltaan aivan ihania Tiernapoikia. Itse tein hieman suolaisempaa eli Englantilaisia kaurakeksejä, goudaa ja vadelmahilloa.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Joulua odottamaan... Iloisesti - vaikkapa keittiössä!

1 kommentti:

  1. Oi kun vaan oisin kerennyt mukaan! Näitä kuvia katsellessa huomaa, kuinka paljon taas menetti. Ja muutenkin oot blogannut taas kaikkea ihanaa <3

    *heittää kalenterin kaivoon*

    VastaaPoista