Pitkästä aikaa lohta meidän pöydässä! Lihan ja kalan yhdistäminen on aina tuntunut jotenkin erikoiselta ajatukselta, mutta nyt on sekin testattu. Odotin hieman rasvaisempaa lopputulosta rasvaisen kalan ja lihatuotteen yhdistämisestä, mutta liika rasva tuntui vaan kadonneen jonnekin. (Liekö sitten imeytynyt kalaan! HIH!) Tätä olisi mukava kokeilla myös jollain miedomman makuisella kalalla, jolloin pekoni pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Nyt kaksi voimakasta makua jotenkin häiritsivät toisiaan eikä kumpikaan oikein päässyt esille. Ideana kuitenkin oikein kiva, eikä jäänyt nämäkään syömättä! Ohje on RuokaPirkasta
lohifileetä (tai valmiita annospaloja)
mustapippuria
pekonia
1. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi. Voit myös käyttää pakastealtaan valmiita lohipaloja
2. Mausta lohipalat mustapippurilta ja kääri ympärille pekonia
3. Kypsennä voidellussa uunivuoassa 225 asteessa n. 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti