10. marraskuuta 2010

Karkkipullaa – eli Suklaapuustit ja Mariannekierteet

Itsehän en siis pullaihminen ole ollenkaan. Tai siis pullanleipojaihminen… Sujuvasti syön kyllä pullaa, varsinkin tuoretta ja VARSINKIN äidin tekemiä voisilmäpullia (äiti, jos luet tätä: tämän kommentin voi ottaa ihan suorana vihjeenä)!! Itse tehdyt pullatkin maistuvat tuoreeltaan mutta jauhopeukaloni ei ole pullataikina-asennossa lainkaan vaan lopputulos on usein kuiva.

Itselleni ainoa oikea pulla on voisilmäpulla ja korvapuusti tulee sitten hyvänä kakkosena. Vaniljakreemillä tai omenasoseella täytetyt pullat ovat luksusta ja appelsiinimarmeladitäyte on melkoista ekstraa. Koin siis täydellisen seikkailun kun huomasin että Kliivia oli keittiössään täyttänyt pullia mariannella ja valkosuklaalla!

Ajatus jäi muhimaan ja eräänä iltapäivänä esikoisen kanssa paistettiin 2,5 dl:n taikina kokeilupullia ja kylläpä vaan maistui hyvältä! Korvapuustien täytteenä on Fazerin taloussuklaarouhetta ja voita, Mariannekierteissä Mariannecrushia ja voita.

4 kommenttia:

 1. Mmmm... Maistuis :) Mullakin yksi mariannerouhepussi tuolla odottaa käyttäjäänsä kaapissa. Täähän voisi olla aika hyvä idea...

  VastaaPoista
 2. Valkosuklaa ois varmaan kans herkkua! :)

  VastaaPoista
 3. Vihje ymmärretty, sovitaan vaan aika milloin voisilmäpullia on keossa kettiön pöydällä! Tervetuloa vaan syömään! Äiskä

  VastaaPoista
 4. Pistä vaan äiti taikina kohoamaan! ;D

  VastaaPoista